A feniletilamin a testsúlycsökkenésért

A Centers for Disease Control és Megelőzés szerint az elhízás akkor fordul elő, ha egy személy testtömegindexe 30 vagy annál nagyobb. Az elhízás nagyobb valószínűséggel jár a szív- és érrendszeri betegségek, egyes rákos megbetegedések és a 2-es típusú cukorbetegség szempontjából. Az elhízás drámai növekedését az Egyesült Államokban az elmúlt 20 évben rögzítették. A fogyás egyik választott megközelítése a diétás pirulák alkalmazása, amelyek többsége a feniletilamin néven ismert vegyületet tartalmazza.

Történelem

Az elmúlt 70 év során az amerikaiak többféle jogorvoslathoz fordultak a túlsúly megakadályozása érdekében. Az 1970-es években a trend elindult a csodagyűjtő tablettákra. Egyesek azt állították, hogy gátolják a szervezet szénhidrát-abszorpciós képességét, míg a leginkább étvágycsökkentőként szolgálnak. Az egyik ilyen étvágycsökkentõt a Dexatrim márkanév alatt forgalmazták, és fenilepropanolamint tartalmazott. 2000-ben eltávolították a piactól, és 2002-ben az FDA betiltotta a fenilpropanolamint. A mai diétás tabletták általában feniletil-amint vagy PEA-t tartalmaznak.

Mi a feniletilamin?

A feniletilamin, más néven PEA, egyaránt nevezik önálló terméknek és sok fogyás kiegészítőként. A PEA egy stimuláló adó, amely javítja a felhasználó hangulatát és növeli az éberséget. A fenilalanin aminosavból származik. A PrimaForce kiegészítők a Phenylethylamine étrendkiegészítőként forgalmazzák a gyógyszert, amely segít koncentrálódásban és koncentrálásban, és javítja a hangulatot.

Előnyök

Egy, a “Journal of Neuropsychiatry Clinical Neuroscience” 1996-ban közzétett tanulmány kimutatta, hogy a feniletilamin hatásos a depresszió kezelésében. Az amfetamin használatából eredő tűrés, amely növekvő dózis szükségességéhez vezet, nem jelentkezik a fenileiil-aminnal. A dopamin felszabadulásának stimulálásával a PEA csökkenti az étvágyat, miközben javítja a hangulatot.

Hátrányok és veszélyek

A feniletilamin értékét fogyókúra-kiegészítésként nem igazolja feljegyzett vizsgálatok. Míg a kémia természetesen a csokoládéban fordul elő, az LSD és a morfin is az agy megváltoztató összetevője. A túlzott mennyiségű feniletilamin pszichoaktív hatásokhoz, például hallucinációkhoz vezethet. Extrém esetben a PEA halálos lehet.

források

A feniletilamin ömlesztett por formában kapható a Pure Bulkból. Kínálnak 100 grammos zacskót kb. 9 dollárig, akár 1000 vagy több kilogramm táskához, amelyek közvetlen kapcsolatfelvételre szorulnak.