A testem nem fog fogyni a vetélés után, és keményen dolgozik

A klinikailag elismert terhességek 10-25% -a magzatvesztést okoz az Amerikai Terhességi Szövetség szerint. A vetélés a leggyakoribb oka a terhességi veszteségnek. Nem minden nő, aki szenved a pusztító eseményen, nehéz a súlycsökkenés miatt, de vannak olyan okai, amelyek miatt nehéz lehet a súlyveszteség a vetélés után, még akkor is, ha gyakorolsz.

Depresszió

A depresszió normális válasz a vetélésre, és része a gyászolási folyamatnak. A depresszió manifesztálása más lehet, mint más emberek, de a súlygyarapodás lehetséges mellékhatása. A depresszió súlygyarapodást okozhat, ha hozzájárul a túlfogyasztáshoz. Még akkor is, ha keményen dolgozik, akkor még mindig nem fogyhat, ha kényelmesen evett. Talán még csak nem is érzed az érzelmi étvágyat. A letargia szintén gyakori a depresszióval. Edzésed keményen érezheti magát, még akkor is, ha nem gyakorol nagy intenzitást, mert hiányolja a szokásos energiáját.

Hypothyreosis

A pajzsmirigy-elégtelenség miatt a testsúlycsökkenés még akkor sem fogyhat le. A hipotireózis egy olyan állapot, melyet egy inaktív pajzsmirigy jellemez, amely a nyakában egy kis mirigy, amely felelős a hormonok metabolizmusáért és egyéb funkciókért. Ez a leggyakoribb pajzsmirigy-rendellenesség, amely a terhesség alatt vagy annak környékén fordul elő. A hypothyreosis súlygyarapodást és fáradtságot okozhat. A terhes nők könnyen elveszíthetik a hypothyreosis tüneteit a normális terhességi tünetek miatt. Ezért előfordulhat, hogy nem is tudja, hogy van ilyen problémája. Orvosa meg tudja határozni, hogy van-e hipotireózis vérvizsgálattal, majd gyógyszert írjon fel.

Diéta

Ha eszel, mintha még mindig terhes lenne – még akkor is, ha gyakorol – nehéz lesz a testsúlycsökkenés. A vetélés után vissza kell térnie a terhesség előtti étvágyához. Lehet, hogy egy kis időt vesz igénybe a tested, hogy rájössz, hogy már nem terhes vagy, és kevésbé élvezheti az ételt. Ez a megvalósítás körülbelül 10 napig tart. A terhességi hormon hCG-nek először el kell hagynia a rendszert, ami egy vetélés vagy egy dilatációs és curettage-eljárás után történik, amely eltávolítja a megmaradt szöveteket a méhtől. Ön is tapasztalhatja a terhességi tüneteket, mint például a puffadást és a csípős melleket, amíg a hCG teljesen el nem tűnik.

Új terhesség

A lehetséges oka annak, hogy nem veszítesz súlyt, hogy újra terhes lehet. A vetélés után ismét meg kell kezdeni az ovulációt, mielőtt teherbe esne. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy újra meg kell adnia az időtartamát, mielőtt ez lehetséges. Az első pihenőidő előtt azonban folytathatja az ovulációt és teherbe eshet. Az otthoni terhességi vizsgálat lehet, hogy nem pontos, mert a hCG jelenlétét használja a terhesség meghatározására. Lehet, hogy a hCG a rendszeredben a legutóbbi terhességedből, és nem újból. Forduljon orvosához, és állapítsa meg, hogy újra terhes lehet.