Al-maximum aerob testfeltétel

Az aerob testfeltételek hasznosak az aerob fitnesz szintjének meghatározásához és az aerob testmozgás ideje alatt. Az al-maximalis edzésvizsgálatok olyanok, amelyek nem igényelnek teljes erőfeszítést, és hatékonyak lehetnek a maximális oxigénfelvétel becslésében. Az aerob testfelvételeket futópadon, terheléses kerékpáron vagy pálya mentén vagy más biztonságos helyszínen lehet sétálni vagy futni.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú fitnesz-tesztet használnak, az American College of Sports Medicine vagy az ACSM ajánlja bizonyos eljárások betartását. Azt javasolja, hogy a pihenő vérnyomását és a pulzusszámot azonnal elkezdjük gyakorolni. Azt is javasolja, hogy ismerkedjen meg a tesztelés során használt berendezésekkel és a tesztelési eljárásokkal. A tanúsított edzésszakember segít meghatározni, hogy melyik sub-maximalis fitness teszt megfelelő az Ön számára.

A Rockport Walk Test egy al-maximális gyakorlati teszt, amelyet egy futópadon vagy egy pályán lehet elvégezni. Olyan emberek számára használják, akik általában kevésbé illenek és nem tudnak hosszú ideig futni. Ehhez a teszthez egyszerűen csak egy mérföldet kell sétálni egy olyan ütemben, amelyet teljes távolságig fenntarthat. Közvetlenül a mérföld teljes elvégzése után ellenőrizze a pulzusszámát, és vegye figyelembe az eltelt időt. Az aerob fitneszét meghatározhatja a pulzusszám, az idő, az életkor és a test súlyának meghatározásával.

A BYU Jog tesztet általában a Rockport Walk Testhez hasonlóan alkalmasabb emberek számára használják. Ez a teszt egy-két perces bemelegítés után egy mérföldes lépést tesz lehetővé, majd a távolság befejezése után ellenőrizze a pulzusszámát. Annak érdekében, hogy a teszt almaximális maradjon, a futási idő nem lehet kevesebb, mint nyolc perc a férfiaknál, vagy kevesebb mint kilenc perc a nőknél. A teszt után megbecsülheti a fitnesz szintjét úgy, hogy a vizsgálati eredményeket a megfelelő képletbe írja be.

Az YMCA ciklus teszt egy többlépcsős al-maximális teszt, amely segít Önnek abban is, hogy megbecsülje az aerob testességet. Ezt a vizsgálatot szakembernek kell elvégeznie, mivel speciális berendezésekre és eljárásokra van szüksége. Ezt a tesztet három percen keresztül egy adott munkameneten történő pedálozással kezdheti. A pulzusszám végét ellenőrizzük, majd a mért pulzusszámtól függően a munka ütemét egy bizonyos szintre növeljük. Ha a pulzusszámot ábrázolja a grafikon minden szakaszának munkafolyamatával, akkor a teszt adminisztrátor megbecsüli az aerob fitness szintjét.

szempontok

Rockport Walk Test

BYU Jog Teszt

YMCA ciklus teszt