Az arnica tabletták mellékhatásai

Annak ellenére, hogy az emberek gyakrabban használják az arnát, mint tinktúrát, a külső használatra szánt gyógyszert, az arnitát alacsony dózisú tablettákként használhatják a fájdalomcsillapítás érdekében. A University of Maryland Medical Center kijelenti, hogy az arnica belsőleg nagy dózisban történő alkalmazása súlyos mellékhatásokat okozhat. A szervezet ezt csak orvosi felügyelet mellett javasolja. Az Arnica segíthet a fertőzések kezelésében és segít a gyulladással járó fájdalomban. Előfordulhat arnica mellékhatások.

Általában az arnát nem szedik szájuk miatt, mivel az emésztőrendszerre és a bélésre gyakorolt ​​rendkívül irritáló hatása a mukozában nevezik, a Drugs.com jelzi. Az alacsony dózisú homeopátiás formában az arnica még mindig irritációt okozhat a gyomorban, ami enyhe fájdalmat okozhat. Ezért csökkentheti étvágyát. Ez a gyomorfirritáció önmagában egy-két napon belül elmúlik, ha a kiegészítő kis dózisú formáját használta.

Arnica tabletták használata esetén laza székletet tapasztalhat. A hasmenés gyakran előfordul, amikor a szervezetnek hozzá kell igazodnia egy új anyaghoz. Ez a gyakori mellékhatás általában néhány napot vesz igénybe, amikor szájon át először szedik az arnát. Ha a hasmenés az arnica súlyos vagy folyamatos mellékhatásaként jelentkezik, beszéljen orvosával.

Ismét a belsőleg bevitt arnica általában gyomorizgató hatású. Ez hányingert és hányást okozhat. A test érezheti, hogy hányni kell az arnát. Ez a gyakori mellékhatás akkor fordulhat elő, ha az arnitát egy alacsonyabb dózisban fogyasztják el, a Drugs.com jelentése szerint.

Az orrbetegségek az arnica nem súlyos mellékhatásaként jelentkezhetnek, az American Cancer Society megjegyzi. Jelentse az orrvérzés bármely jeleit orvosának, mert jelezheti, hogy belső vérzés van. Ne hagyja abba az arnica bevételét, amíg nem látja orvosát.

A szédülés arnika mellékhatásaként fordulhat elő, ha szájon át veszi. Önnek be kell jelentenie orvosának a mozgás vagy az egyensúlyhiány érzését is, mert súlyos probléma lehet az alapjául szolgáló egészségügyi problémával kapcsolatban.

Az Arnica aritmia vagy szívritmus-szabálytalanságot okozhat, az American Cancer Society jelzi. A szívet szabálytalanul verheti meg, lelassíthatja vagy felgyorsulhat, vagy szívdobogást tapasztalhat. Beszélje meg kezelőorvosával, ha észrevehető különbség tapasztalható a szívveréshez kapcsolódó érzéssel kapcsolatban. A szív szabálytalanságok halált okozhatnak és azonnali értékelésre van szükségük.

Gyomor irritáció

Hasmenés

Hányás

orrvérzés

Szédülés

Szív szabálytalanságok

Az amerikai rákos megbetegedések jelentik a rázkódásokat arnica mellékhatásaként. Érezted, hogy a karjaid és a lábad ellenőrizhetetlenek. Ha ez bekövetkezik, azonnal hívja orvosát orvosi értékelésre. A remegés egy olyan jel, amely a központi idegrendszert érintette valamilyen módon.

Tremors