Az eredeti ínycsiklandozó táplálkozási tényeket

A szopós lehet egy egészségesebb cukorka vagy desszert lehetőség, mint a magas zsírtartalmú és nagy kalóriájú csokoládé, a sütemények, a sütemények és a pite, de még mindig vannak töltve cukorral. Az eredeti ínycsiklandó ízek, köztük a buborékgumi, a vattacukor, a görögdinnye, az őszibarack és a rózsaszín limonádé jönnek, de mindegyik tápanyagtartalommal, kalóriával és cukorral rendelkezik. Ha többet megtudni az eredeti ízletes szopósok táplálkozásáról, akkor kiderül, hogy jobb, mint egy alkalmi kezelést, nem pedig a mindennapi táplálkozási terv része.

Fontos megfontolás, amikor édességet vagy más desszertet választanak, a kalóriatartalom. Míg a kemény cukorkák, mint például az Eredeti Gourmet Suckers gyakran alacsonyabbak a kalóriáknál, mint a csokoládé, a mogyoróvaj vagy a karamell desszertek, még mindig nagy mennyiségű kalóriát tartalmaznak egy kis cukorka adagban. Ha több kalóriát veszel fel, mint amennyit éget, akkor egészségtelen súlygyarapodáshoz vezethet, ami veszélybe sodorhatja egészséged és jóléted számos területét. Az egyik eredeti ízvad, bármilyen ízben 100 kalóriát tartalmaz.

Egy másik dolog, hogy fontolja meg, amikor a desszert választás a zsírtartalom. A népszerű desszertek, például a sütemények, a sütemények és a fagylaltok adagonként 20 gramm vagy annál több zsírt tartalmazhatnak, nagyrészt egészségtelen telített zsírral, amely hozzájárulhat az elhízáshoz és a szívbetegségekhez. Ha van desszert, akkor az eredeti ízvilági sonka egészségesebb lehet a zsírtartalom tekintetében, mivel 0 g / adagot tartalmaz.

Nem számít, milyen desszert vagy kezelés választja, valószínűleg több gramm hozzáadott cukrot tartalmaz. A MayoClinic.com szerint fontos figyelni a finomított cukor bevitelét, mert a fogszuvasodás, az egészségtelen súlygyarapodás kockázatának növekedéséhez vezethet, és a triglicerid szintjeit egészségtelen szintre is emelheti. Az átlagos személy fogyaszt 22 tk. A hozzáadott cukor naponta, ami jóval több, mint a 6 ts. Ajánlott a nők és a 9 ts. Férfiaknak ajánlott. Az egyik eredeti gourmet szeder 18 g cukrot tartalmaz, ami körülbelül 4,25 tk. Cukor.

Fontos, hogy olyan ételeket fogyasszon, amelyek fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, például kalciumot, C-vitamint és káliumot tartalmaznak, de sok desszert elmarad. Bár alkalmi kezelést kaphat anélkül, hogy aggódna a vitamin és az ásványi anyag bevitelének veszélyével kapcsolatban, a táplálkozási szempontból hiányzó élelmiszerek rendszeres fogyasztása nem hagyhat elegendő helyet a táplálékában, hogy feltöltse a tápanyag-sűrű élelmiszereket. Az eredeti gourmet szeder nem tartalmaz kalciumot, C-vitamint, A-vitamint, káliumot vagy vasat, ami inkább étvágyat, mint napi étrendet biztosít.

Kalória

Zsír

Cukor

Vitaminok és ásványi anyagok