Azo-áfonya mellékhatásai

Azo-Cranberry az áfonya forgalmazott márkája az Egyesült Államokban tabletta formájában. A tanulmányok azt mutatják, hogy az áfonya, az észak-amerikai örökzöld cserje gyümölcse, segít megállítani a hólyag falában lévő káros baktériumok növekedését. Tanulmányok azt is jelzik, hogy az áfonya elősegíti a húgyúti fertőzések megakadályozását a megelőző tényező miatt, a Drugs.com jelentése szerint. Ha vizeletinkontinenciában szenved, akkor az áfonya használatával csökkentheti a vizelet erős illatát. A mellékhatások az áfonya-kiegészítés, például Azo-Cranberry felvételének következményei lehetnek.

Ha a vese kövei előfordulnak, kerülje az Azo-Cranberry szedését. Az áfonya növeli a savszintek kialakulását, ami azzal a kockázattal jár, hogy a vesekövek sokkal magasabbak, a Merck kézikönyvek jelzik. Mielőtt bármilyen kiegészítést elkezdenél, beleértve az Azo-Cranberry-t, beszéljen orvosával, hogy eldöntsék, segít-e vagy több problémát okoz Önnek.

A gyomorfelvétel gyakran előfordul, mint egy áfonya-kiegészítés nem súlyos mellékhatása, a Drugs.com jelzi. Próbálja meg az áfonya táplálékkal kiegészített étrendet megváltoztatni. A gyomorban lévő élelmiszer ellensúlyozhatja a kiegészítők irritáló hatását, vagy védi a gyomor bélést az áfonya maró és savas hatásától. Lehet, hogy hívja orvosát, ha rendszeresen észleli ezt a mellékhatást.

Lehet, hogy hasmenése van az irritáló hatások miatt Azo-Cranberry a bélbélésen van. Az emésztőrendszernek érzékenysége van bizonyos anyagokra, amelyek gyengítő hatásúak lehetnek a kényes nyálkahártya bélésénél. Csak az Azo-Cranberry gyakori mellékhatását tapasztalhatja pár napig. Jobban kell éreznie magát. Ha továbbra is hasmenése jelentkezik, kérjen tanácsot orvosától, a Drugs.com ajánlja.

Az Azo-Cranberry, Vitamins- Supplements.org szedése során a gyógyszeres kölcsönhatások, mint például az antacidok, megjelenhetnek. Az áfonya erősen savas és zavarja a gyógyszerek olyan hatásait, amelyek nem tartalmaznak savas bázist. Az antacidok felhasználhatók a gyomorégés és az emésztési zavar megnyugtatására, mert a sav gyomroncsának csökkentésére hatnak. Az áfonyás táplálékkal kiegészített sav hozzáadása révén ez a terápiás hatás megváltozhat.

Veseproblémák

Hányinger

Laza székek

Gyógyszer kölcsönhatások