Egy személy baseball fúrók

A baseball lehet egy csapatmunka, de gyakorolhat bizonyos készségeket magadon. Egyéni baseball-fúrók a szokásos csapatmunkaidon kívül is gyorsabbá teheti készségeidet, mint a játékosok, akik nem vesznek részt az extra munkában. Lehet, hogy lenyűgözni fogja edzőjét a szokásos csapat edzés felett és túl. A legfontosabb, ha élvezni fogja a játékot, az egyéni gyakorlók a lehető legjobb esélyt nyújtják a potenciál maximalizálására.

Ütő fúrók

Bár nincs teljes helyettesítő az ütések elleni támadásra, javíthatjátok a swinget és az ütemezést a fúrócsapásokon. Az élő pörgetés legközelebbi helyettesítője ütőgéphez ütközik. Egyes gépek mindkét gyorsgombot és görbét különböző sebességgel és különböző helyeken dobják. Ha a csapata nem rendelkezik pörgős géppel, megtalálhatja azokat számos kereskedelmi ütő ketrecben vagy sport edzőközpontban. Azt is gyakorolhatja a swing-t, hogy egy tee-lel leüt. Helyezze a tétet a lemez különböző részeire, hogy nagy, alacsony, belső és külső pályákon lengjen. Ha egy mezőn gyakorolsz, akkor fókuszálj egy olyan területre, amely 5 és 7 méterre van a dobóhegy fölött, amikor elkezdi a lendületet, majd visszahúzza a szemét a póló felé, mintha egy pályát követne. Ha beltérben van, tegyen szalagot a falhoz, hogy szimulálja a dobó felszabadítási pontját.

Fielding fúrók

Mint ütő, a baseball edzőközpontokban is elvégezheti a helyszíni technikákat a gépekkel. Egyes gépek golyókat dobnak, míg mások pop-upokat vagy rövid legyeket dobálnak. Alternatív megoldásként egy gumi labdát dobjon a falhoz, és elkapja a labdát, miközben lepattan. A földvezetők gyakorlására, dobja a labdát különböző helyekre, arra kényszerítve, hogy balra és jobbra lépjen. Dobja a labdát alacsonyan a falhoz, hogy gyakoroljon alacsonyan pattogó földzöldeket, vagy dobja magasabbra a hosszabb visszapattanáshoz vagy golyók készítéséhez, amivel kis ugrást kell elintéznie.

Dobófúrók

A dobás pontosságának gyakorlására fal is használható. Készítsen egy célt a falon, törölhető krétával vagy szalaggal, és egyszerűen dobja el a célt. Kombináld a mezőzést és a fúróhegyeket egy földi labda dobásával, majd helyezzük és célba dobjunk, mintha az első bázisból próbálnánk dobni egy futót. Alternatív megoldásként helyezzen egy labdát egy ütő pólóra, és próbálja meg a labdát a különböző távolságokból dobni.

Pitching Fúrók

A pitching pontosságának javítása érdekében használjon krétát vagy szalagot a sztrájk zónájához a falon, és megpróbálja eltalálni a különböző helyeket a zónán belül. Különféle kereskedelmi célokat, például hálókat vagy fadarabokat találsz, amelyeket rendszeres mezőn az otthoni tányér előtt állíthatsz be. Annak érdekében, hogy javuljon a mérleg és a mechanikus dobás, a szokásos pozíciót a dobogó gumi és a végrehajtás első része a végrehajtásáig, amíg felemeli az első lábát a legmagasabb szintre. Állj meg ezen a ponton, és próbálj meg öt másodpercig tartani.