Hogyan kell használni a debrox fülzsír eltávolítását

A házi gondozás általában a viasz felhalmozódásának eltávolítására szolgál, amely kellemetlen tüneteket okoz, például fülgyulladást vagy fülzúgást, halláskárosodást, fülzúgást, viszketést, szagot és kisülést. A Debrox Drops, egy nem receptes fülzsír eltávolító segédanyag, aktív hatóanyagként karbamid-peroxidot használ. A karbamid-peroxid, az Amerikai Gyógyszerészeti Akadémia szerint, egy mosószeres csepp, amely lágyítja a fülzsírt. A Debrox Drop-ot az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer-és Gyógyszerhatósága jóváhagyja 12 évesnél idősebbek számára. Ha 12 évesnél fiatalabb betegeket kezel, először konzultáljon orvosával.

Alkalmazzon 5-10 csepp Debrox cseppet a sérült fülben. A gyártó szerint, amikor a termékben a karbamid-peroxid érintkezik a fülzsírral, oxigént szabadít fel, ami habot hoz létre. Debrox használata után hallhatsz crackling és popping hangokat.

A Debrox-ot naponta kétszer, legfeljebb négy napig, vagy hosszabb ideig kell bevinni, ha orvosa hosszabb ideig tart. Ennek megfelelően kell eltávolítania a fülzsírt, de ha még mindig észleli az ütközés tüneteit, folytassa a 3. lépéssel.

A fül meleg vízzel öblítse ki. Az öntözés otthon végezhető el egy izzó fecskendővel vagy erre a célra gyártott eszközzel, mondja az AAO. Először melegítse fel a vizet a testhőmérsékletre, hogy megelőzze a szédülést.