Hogyan kell használni egy ultrahangos edzőgépet

Az Ultraglide gép egy kábelcsigás gép, amely a testtömegét ellenállásként használja. Többféle gyakorlatot lehet elvégezni az egész testnek azáltal, hogy megváltoztatja az irányt, amelyet néznek, fekve vagy ülve. Az egyes feladatok nehézségei növelhetők vagy csökkenthetők a pad emelésével vagy csökkentésével. Ha izomzatát hangolni szeretné, tartsa a padot közel a padlóhoz, így készenként 15-20 ismétlést végezhet. Ha izomtömegét szeretné felépíteni, tartsa magasra a padot, így csak hat-12 ismétlést végezhet.

Állítsa az Ultraglide padját körülbelül 30 fokos távolságra a padlóról. Végezze el a mellkasi prések a padra ülve és a lábak felé nézzen, mindegyik kezében fogantyút. Hajtsa a karját előtted, majd hajlítsa meg a könyökét, húzza a kezét a vállak felé, tartsa a könyökét oldalra. Nyomja meg karjait előtted, összehúzza a kezét egymással, és ismételje meg az egyiket.

Az ellenkező irányba fordulva üljön a padon, mindegyik kézzel fogantyúval, hogy visszaadjon sorokat. Húzza a karjait előtted, majd húzza meg a fogantyút a vállához, szorítsa össze a lapockákat és tartsa a könyökét a bordája mellé. Tölts ki egy sor sorokat. Válasszon egy mellkasi présgép-készletet és egy sor hátsó sorozatot három teljes készletre gyakorlásonként.

Forduljon vissza a platform felé, hogy fekvő tricepsz kiterjesztéseket tegyen. Feküdj a hátaddal és lábad fenekével a padon. Húzza fel a karjaidat, így a könyökeid és a csuklóid a vállodhoz igazodnak. Hajlítsa meg a könyökét, hogy a kezét közelítse a füléhez, ne mozdítsa el a vállát. Vegye fel a tricepszek izmait, hogy kiegyenesítse a karjait, és ismételje meg az egyiket.

Egyenesítse a karjait melletted a padló felé, mindegyik kezében fogantyúval, a könyökének kissé a csípője mögött kell lennie. Mozgassa a vállát és a kezét a vállak felé fordítsa. Visszatérés a kiindulási helyzetbe, és ismételje meg egy készletet. Válasszon egy tricepsz kiterjesztés és egy bicepsz csigolyatörés kombinációját három teljes készletre gyakorlásonként.

Állítsa a padot 45 fokra a guggoláshoz. Feküdj a padra, lábaddal a váll szélessége és a lábujjaid a platform elülső széle közelében. Hajlítsa meg a lábát, amíg a combjai majdnem párhuzamosak a platformhoz. Vegye fel a lábizmokat, hogy kiegyenesítse a testét, és ismételje meg a három szettet.