Hogyan kell lemosni a baba ruhákat szódabikarbónát

A szódabikarbóna természetes termék, melyet a konyhán túlnyúlóan használnak. Ha olyan módot keres, hogy olcsón és természetesen mosson baba ruhákat, a szódabikarbóna az egyetlen termék, amire szüksége van. Nem csak eltávolítja a ruházat szagait, megszabadul a foltoktól, megvilágítja a színeket és a fehéreket, és tisztítja a napi szennyeződéseket és szennyeződéseket, mint a szokásos mosószer. A drága kis ruháidat egy kémiai mentes termékkel moshatja, és ilyenkor olcsóbb lesz.

Feltétlenül fújja meg a baba ruhákon lévő kemény foltokat mosodai előmosó folteltávolítóval. Helyezze a baba ruhákat a mosógépbe. Állítsa a gépet a megfelelő vízhőmérséklet-beállításra a mosandó textíliákhoz és a megfelelő terhelési mérethez.

Tegyen egy csésze meleg vizet egy tálba. Adjunk hozzá 1 csésze szódabikarbónát, és keverjük jól addig, amíg a szódabikarbóna teljesen fel nem oldódik.

Öntsük a szódabikarbónát és a vizes oldatot a mosógépbe. Ha van egy homlokrakodó szappanadagolóval, akkor tegye a keveréket az adagolóba, ahol normál esetben tisztítószert helyez.

Futtassa a baba ruháját egy teljes mosási és öblítési cikluson keresztül. A szokásos módon szárítsa meg a baba ruháit.