Hogyan lehet nyerni férjét vissza egy ügy után

Egy ügynek nem kell váláshoz vezetnie. Ha mindkét fél meg akar dolgozni az okozott sérelem és házasság újjáépítése, akkor feltétlenül lehetséges. Időt, elkötelezettséget és kitartást igényel, különösen az érintett személy részéről. Vegyük egyszerre egy lépést, és tegyétek meg energiájukat, hogy nyerjétek vissza férjét. A házasság végül erősebb lesz, mint valaha.

Vágj minden kapcsolatot azzal a személyrel, akivel kapcsolatban volt. Törölje az összes elérhetőséget mobiltelefonjáról és számítógépéről. Változtassa meg mobiltelefonszámát, ha úgy gondolja, megpróbálhat kapcsolatba lépni veled. Csak akkor mozoghatsz és megpróbálhatod újjáépíteni házasságodat, ha az ügy 100 százalékkal meghaladja, mondja Phil McGraw pszichológus.

Fogadja meg a felelősséget a szívdobogásod miatt, amelyet az árulás okozott. A férje hozzájárulhatott a kapcsolatod összeomlásához, de nem kényszerítette rá, hogy kapcsolatba kerüljön. Lehet, hogy érezte magát elutasított, elhanyagolt vagy magányos házasságban, de mielőtt elkezdi tárgyalni ezeket a kérdéseket, el kell ismerned, hogy mit tettél rosszul, anélkül, hogy hibáztatnád a férjedet. Mondd meg a férjednek: “Nagy hibát követtem el, sajnálom, és a dolgokat helyesnek akarom tenni.

Fogadja meg teljes mértékben, hogy maradjon a kapcsolatban, és tegyen meg mindent, hogy segítsen a férjének átverni a kapcsolatot. Valószínűleg hosszú időbe telik, hogy megbocsátson neked. Lehet, hogy szüksége van arra, hogy rendszeresen kapcsolatba lépjen vele, amíg telefonon, szöveges üzeneteken vagy e-maileken keresztül távol van egymástól. Tájékoztassa pontosan, hová fog menni és mikor, és győződjön meg róla, hogy ragaszkodik a rendezéséhez. Ha bármilyen oka van, hogy ne bízzon meg újra, akkor még nehezebb megjavítani a törött kapcsolatot. Győződjön meg róla, hogy az ütemterv egy nyitott könyv, tanácsos engedéllyel rendelkező házassági és családi terapeuta Sheri Meyers.

Nyugtasd meg férjét, hogy szereted őt és elkötelezett a házasságoddal, amilyen gyakran csak szüksége van rá. Mutasd meg neki, mennyire törődsz nap mint nap. Kicsi gesztusoktól, mint például, hogy elküldtek neki egy szöveget a kékből, hogy elmondja neki, hogy hiányzik neki, hogy meglepődjen vele egy romantikus hétvégétől, mindez segíteni fog az újjászületésen.