Mazsola korpa étrend

A népszerű reggeli étel, a Raisin Bran gabona étrendként is szolgálhat. A Raisin Bran Diet lehetővé teszi a szükséges vitaminok és ásványi anyagok beszerzését, miközben gabonát fogyaszt két napi ételért. Készítsd el a Raisin Bran diétát azáltal, hogy megérted az étrend szempontjait, amelyek hatékonyak.

Jelentőség

A Post cég gyártja a Raisin Brant, amelyet egy lila dobozban értékesítenek a PostCereals.com szerint. A teljes gabonafélékből, búzakorpából és mazsolából készült, a gabona magas rosttartalma, amely körülbelül 22 g rostot tartalmaz adagonként. A Raisin Bran 13 vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz. A Raisin Bran Diet magában foglalja a napi két adag gabonát fogyasztó ételt – az egyiket reggelizik és egy ebédre vagy vacsorára. A harmadik étkezés egészséges, például grillezett csirkéből és zöldségekből áll, a Journal of the American College of Nutrition szerint.

szempontok

A Raisin Bran diéta után ne felejtse el fontolni a méreteket. A Raisin Bran kiszolgáló mérete 1 csésze, a PostCereals.com szerint. Mérjék ki a gabonának ezt az adagját az étkezés helyettesítőjeként, hogy pontosan ellenőrizhessük a kalóriák és tápanyagok mennyiségét.

Előnyök

A teljes kiőrlésű gabonafélék, mint például a Raisin Bran, számos előnyhöz kapcsolódnak, a MyPyramid.gov szerint. Az egész szemek és rostok csökkenthetik a székrekedés és a koszorúér-betegség kockázatát, és hozzájárulhatnak a fogyáshoz. Felesleges tej előállítása esetén a gabonaszelet jelentős mennyiségű kalciumot, fehérjét, vasat, folsavat és így tovább tartalmaz, a PostCereals.com szerint. Mivel a Raisin Bran egy alacsony kalóriatartalmú étel – kb. 230 kalóriát adagonként, sovány tejjel elkészítve – a tipikus reggeli és az ebéd helyett fogyasztva csökkentheti a kalóriabevitelt, ami segíthet a fogyásban.

Kutatás

A kész gabonafogyasztás hatását 2002-ben tesztelték egy R.D. Mattes, a Purdue Egyetem kutatója által lefolytatott 2002. évi “Journal of the American College of Nutrition” tanulmányában. A vizsgálati csoport két gabonaalapú étkezést evett naponta, majd a résztvevők két hétig tartó vacsoráját követte. A tömeg és a zsír tömegének mérését a vizsgálat elején és a két hét telt el. Azok, akik követték a gabonaalapú étrendet, átlagosan 2 font súlycsökkenést tapasztalt a vizsgálat során, szemben azokkal, akik kalóriatartalmú diétát fogyasztottak, akik elvesztették 0,08 lbs. átlagban.

hátrányai

Míg a Raisin Bran Diet segít Önnek a fogyásban, a változatosság hiánya nehézségekbe ütközik az idő múlásával, az American College of Nutrition című folyóirata szerint. Ez azt jelenti, hogy a Raisin Bran Diet megfelelő módszerként alkalmazható Hogy elinduljon a súlycsökkenés, majd kövesse az ebédidőben elfogyasztott gabonaféléket egészséges ebédrel. Raisin Bran tartalmaz több mint 3 tk. A cukor minden adagjában, a Diet Channel szerint. Ez a hozzáadott cukor befolyásolhatja Önt, ha olyan állapotban van, amely cukorérzékenységet, például cukorbetegséget okoz.