Nem súlyos csapágygyakorlatok egy morbid módon elhízott ember számára

A szupergyengeségű elhízott személy testtömeg-indexe vagy BMI értéke 50 vagy annál több, az AtlantiCare szerint. Találkozásként egy 6 láb magas, 400 font súlyú férfi. 54-es BMI-je van. A szuper morbid módon elhízott embereknek óvatosnak kell lenniük a kidolgozáshoz. Az extra súly nagy hangsúlyt fektet az ízületekre, különösen a csípőre, a térdére és a bokájára. Számos nem súlyos csapágyharc létezik, amely nem hangsúlyozza ezeket az ízületeket, és segítheti a testsúlycsökkenést az elhízott egyénekben.

Szobabicikli

A kerékpározás nem súlycsökkentő gyakorlat, mert egy ülés támogatja a súlyát. Kétféle álló kerékpár van – álló és fekvő. A függőleges kerékpár ül az ülésen lábával és lábával az ülés alatt, míg a fekvő kerékpár üldögélő helyzetben van, lábával és lábával előre. Vagy egyik hatékony egy szuper morbid elhízott egyén számára. Azonban a fekvő kerékpár sokkal kényelmesebb a háton és a fenéken.

Úszás

A vízben végzett bármely tevékenység nem súlyos, mivel a víz még élénkebbé teszi Önt. A medencében, a tóban vagy az óceánban lévő úszókerekek segíthetnek a kalóriák elégetésében és sok más egészségügyi előnyben részesülni. Az elhízott emberek különböző ütésekkel – például freestyle, breaststroke és backstroke kombinációval – keverhetik össze, valamint rúgni a rúgást.

Arm Ergométer

A kar ergométer olyan gép, amelynek kar karja van, és a felsőtestet működtetik. Az elhízott személy ül egy ülésen a kar-ergométer előtt, és megragadja a forgattyúk fogantyúit, majd karokkal forgatja a gépet. Az edzések magukban foglalhatják a forgószár fordulatszámát vagy a forgattyú ellenállását, valamint az óramutató járásával megegyező vagy ellenáramú forgatással.

Sit and Be Fit

Sit and Be Fit videók és osztályok vált népszerűvé, különösen az idősebb tömeg. Az elhízott egyének azonban elnyerhetik ezt az ültetett edzés előnyeit. Az edzés az ellenállóképzéstől az alapvető gyakorlatokig tartó különböző gyakorlatokból áll, és az egyensúly és a rugalmasság javítására, valamint az izom erejére épül.