Nyúlik vissza a fájdalmas alsó hátra

Egy erős edzés után, vagy egy nehéz tárgy fölé hajlításával, az alsó hátsó izmok megnyugtatóvá és fájdalmasabbá válhatnak. A nyújtás segítheti a fájdalomcsillapítást, mert megakadályozza, hogy az izmok túl szorosak legyenek az edzés után, és növelje a véráramlást, ami több oxigént és tápanyagot eredményez a sérült izmok számára. Ha az izmok sérülése miatt sérülést szenvednek, látogasson el kezelőorvosához a nyújtás előtt, nehogy súlyosbíthassa a problémát.

Ahhoz, hogy a fájdalom és a fájdalom jelentősen javuljon, naponta többször is fejezze be a hát alsó nyújtási rutinát. Séta vagy ciklus 5-10 percig, mielőtt a vérnyomás és a testhőmérséklet növeléséhez nyúlna. Nyújtáskor lassan mozogjon a helyzetbe, amíg enyhe kellemetlenséget nem érez, majd tartsa azt 30 másodpercig. Minden szakaszon két-három alkalommal töltse ki.

Kezdje a rutint a térdtől mellkas mellé. Feküdj a hátadon egy gyakorlószőnyegen, mindkét lábával meghosszabbítva. Hozd egy térdet a mellkasodba, és használd a kezedet, hogy megragadd a combodat, és szorosan húzza a mellkasod felé. Tartsa meg teljesen a másik lábát. Miután befejezte, váltson lábakat. Miután befejezte az egylábú térdet a mellkasi szakaszon, töltse ki a húzást, miközben mindkét lábát egyszerre húzza a mellkasába.

A fekvő csavar segít az alsó végtag nyújtásában a torzó forgatásával. Feküdj a hátadon egy gyakorlószőnyegen, térdig hajlítva és lába lapos a padlón. A karjaidat a földre tegye oldalra. Tartsa mindkét vállát lefelé, miközben mindkét térdét lefelé helyezi az egyik oldalra, amíg a padlón fekszik. Fordítsa el a fejedet az ellenkező irányba, mint te. Miután befejezte, fordítsa el a fejét, és térdre dobja a másik oldal felé.

A macska nyúlványa, mind a négyen, így a kezét közvetlenül a vállak alatt helyezik el, és a térd közvetlenül a csípő alá kerül. Ez egy dinamikus szakasz, ami azt jelenti, hogy továbbra is mozogsz, nem pedig rövid ideig tartó pozíciót. Dobja le a fejét, és lassan a hátán a mennyezet felé forduljon. Hajtsa a nyakát és a fejet semleges állásba, és engedje le a hátát, hogy semleges állásba tegye vissza. Ezután dobja le a gyomrodot a padlóra, a hátát ékesítve, a fejét és a nyakát felfelé mozgatja. Folytassa a gerinc görbülését és ívelését addig, amíg 10 ismétlést nem végez.

A nyújtható sikerhez

Adja meg a térdét

Stretch with a Twist

Stretching mint egy macska