Omron walking style pedometer utasítások

Az Omron pedometer egy eszköz, amelyet az övéhez rögzít, hogy nyomon kövesse az egész nap folyamán végzett lépéseket. Az emberek folyamatosan nyomon követik a távolságot a kardió edzés során, például a futás és a gyaloglás során, hogy kiszámítsák az elégetett kalóriák mennyiségét. Azonban egy lépésszámláló segítségével lehet nyomon követni azokat a lépéseket, amelyek nem részei az edzésnek. Ez segít meghatározni, hogy hány kalóriát éget a nap folyamán, még akkor is, ha lépéseket tesz egy irodában, ahelyett, hogy egy futópadon. A lépésszámláló egy olyan kis eszköz, amely előnyökkel jár az emberek számára, akik a testsúlycsökkenést és a kalóriát számolják.

Mérje meg a lépéshosszát. Helyezze a szalagot a padlóra. Helyezze mindkét lábát a mérőszalag elejére, és tegyen egy lépést előre. Az egyik lábról a másikra a gyógyulásra való gyógyulás közötti távolság a lépésed. Írja be ezt az értéket a lépésszámlálóba.

Csúsztassa a lépésszámlálót az övéhez. Vegyünk néhány lépést a ház vagy az iroda körül, hogy ellenőrizzük a lépésszámláló pontosságát. A lépésszámlálónak minden egyes lépést fel kell mutatnia és meg kell jelennie a kijelzőn.

Tartsa a lépésszámlálót az övéhez rögzítve, ahogy sétálsz egész nap. Fontos, hogy a lépésszámlálót az övéhez rögzítse, így megfelelően felmérheti, hogy hány lépést tesz a nap folyamán.

Tekintse meg a lépésszámláló teljes napi lépéseit. A lépésszámláló továbbra is kiszámolja az összes lépést egy bevásárló út során, az egyes lépésekben az irodában, sőt edzés közben is. A megtehető lépések száma meghatározhatja, hogy hány kalóriát égetnek meg.

Minden 2000 lépésben számoljon meg egy mérföldet. Minden másfél kilométerre 100 kalóriát égetnek el. A Harvard úgy becsüli, hogy minden kilométerben körülbelül 200 kalóriát égetnek el.