Ösztöndíjak a diákok számára, akik szülei tanárok

Mivel a főiskolai végzettség ára továbbra is felemelkedik, a teensek szüleinek kiemelt prioritása az olyan erőforrások azonosítása, amelyek segítenek a költségek csökkentésében. Ha Ön nevelő, akkor több ösztöndíj van, amelyre a tinédzser jogosult lehet, attól függően, hogy hol tartózkodik, milyen szakmai kapcsolatokban vagy gyermeke karriercéljaiban.

Robert G. Porter tudósok programja

Ha az Amerikai Szakképző Szövetség tagja vagy, akkor a gyermeke jogosult a Robert G. Porter Scholars Programra, amely az Amerikai Felsőoktatási Szövetség honlapján négy négyéves, 8000 dolláros főiskolai ösztöndíjat kínál a diákoknak, akik A tagok eltartottjai. Az iskolai teljesítmény az ösztöndíj-döntések meghozatalakor alkalmazott fő kritérium. Az American Federation of Teachers weboldal az iskolai és közösségi szintű önkéntességet és aktivizmust is fontos szempontnak tekinti.

Ösztöndíjprogramok államtól függően

Számos állami oktatási szervezet kínál ösztöndíjprogramokat a tagok gyermekei számára. Például a Kaliforniai Tanárok Egyesülete a jelenlegi vagy az egykori tagok gyermekei számára ösztöndíjjal 34 $ 5000 ösztöndíjat kínál. Az ösztöndíjak tudományos teljesítményen alapulnak. Az ajánlások és az iskolai és tudományos tevékenységek listája szintén figyelembe vehető. A Tennessee Oktatási Szövetség a Don Sahli-Kathy Woodall Ösztöndíj Alap révén 1 000 dolláros ösztöndíjat biztosít a tagok gyermekeinek, akik középiskolai vagy egyetemi vagy posztgraduális hallgatók. Ha többet szeretne tudni az ösztöndíj lehetőségeiről az Ön területén, vegye fel a kapcsolatot az államában működő szakmai szervezetekkel.

Union Plus ösztöndíj

Ha Ön olyan szakszervezethez tartozik, amely részt vesz a Union Plus programokban, amely magában foglalja mind az Amerikai Tanárok Szövetségét, mind pedig az Amerikai Iskolaigazgatók Szövetségét, akkor a gyermeke jogosult a Union Plus ösztöndíjat igényelni. Számos ösztöndíj áll rendelkezésre, és az ösztöndíj összege 500 és 4000 dollár között mozog. Mivel az ösztöndíj rendkívül versenyképes, a Union Plus weboldal azt ajánlja, hogy a hallgatók alkalmazása 3,0 vagy magasabb fokozatú átlagponttal rendelkezik. A Union Plus weboldal szerint a pénzügyi szükségletet, a társadalmi tudatosságot, az egyetemi teljesítményt és a munkaerő felértékelődését figyelembe kell venni.

Ösztöndíjak a katolikus iskolai tanárok hallgatói számára

Számos egyetem kínál ösztöndíjat a katolikus iskolai tanárok gyermekei számára. A St. Mary’s Egyetem például Emmitsburgban, Maryland-ban, egy 8000 dolláros éves ösztöndíjat kínál a diákoknak, akik pénzügyi szükségletet mutatnak, és akik olyan szülővel rendelkeznek, aki jelenleg katolikus iskolai tanár vagy adminisztrátor, aki katolikus iskolában legalább három éve dolgozott . A chicagói Saint Xavier Egyetem (Illinois) szintén oktatást nyújt a katolikus iskolai tanárok gyermekei számára, akik legalább 10 éve tanítottak egy katolikus iskolában a Chicago vagy az Orland Park közösségekben.