Romantikus dolgok a felnőttek számára houstonban, texasban

Az ország negyedik legnagyobb városa, Houston, Texas büszke arra, hogy egy kozmopolita város, amely mindenféle izgalmat, szórakozást és tevékenységeket kínál mind a látogatók, mind a lakosok számára. Ha meglátogatod a Houstonot a jelentős más személyekkel, legyen szó akár különleges alkalmakról vagy akár szabadidős utazásról is, Houston tele van romantikus látnivalókkal, rejtett csendes helyszínekkel és különleges élményekkel, amelyek biztosak lehetnek abban, hogy még kettőt közelebb hoznak hozzá.

Kulturálisan romantikus

Vegyük kedvesét, hogy élvezze Houston kulturális kínálatát, amelyet a számos múzeumban, művészeti galériában és művészeti helyszíneken kínálnak, amelyeket a város kínál. Öltözz fel egy éjszakára a belvárosi Houston Szimfóniában, amely teljes előadássorozattal rendelkezik, beleértve a világ minden tájáról érkező zenészeket és karmesteket. Látogasson el a Houston Természettudományi Múzeum állandóan változó kiállításaira. A masszív múzeum rendszeres esti keverőket és koktélpartikokat szervez, ahol Ön és partnere táncolhatott az éjszakán egy óriási dinoszaurusz csontváz alatt. Megnézheted a Sundance Cinemas Houston-ot is, ahol kevés közismert indie filmeket, romantikus külföldi filmeket vagy klasszikus néma filmet nézhetsz.

Szerelem és természet

Vegye fel a Houston természetes szépségét a szerelmével. A Memorial Parkban található Houston Arborétum és Természeti Központ tökéletes hely egy csendes sétához, számos természetút mentén. Ülj le egy padon a vadvilág kertjében, és élvezze az őshonos növények és virágok szépségét. A Hermann Park Conservancy, a múzeumi negyed szívében, egy másik lélegzetelállító zöld terület az Ön és kedvesét élvezheti. Piknik a víz mellett, bérelheti az egyik parkosított pedálos csónakot, vagy ugorhat a furcsa Hermann Park vasútnál egy festői kirándulásra a park körül. Nézze meg a félreeső japán kertet napnyugtakor és hangulatos fel az egyik cseresznye fák alatt.

Osztályok párok számára

Tanulj meg valamit újdonságoddal a szerelmeddel együtt egy osztályon. Számos főzőtanfolyam a területen kijelölt dátum-éjszakai főzési osztályokat, amelyek megtanítják megtanítani, hogyan lehet főzni egy romantikus étel együtt. A Urban Chef havi témájú dátum-éjszakai órákat kínál, például a Halloween-i dátumot, és arra kéri a párokat, hogy jöjjenek be kreatív párok jelmezébe. A Sur La Table-ban Ön és partnere megtanulja, hogyan kell főzni, elegáns ételeket főzni a készségekkel szemben. A Pinot palettáján, egy művészeti és borpárti stúdióban több Houston helyszínen is készíthet kreatív festményt. Hozd el kedvenc borodat és tanulj meg mesterművet festeni kedvesével.

Romantikus relaxáció

Hozd el Houston egyik legszebb és legromantikusabb gyógyfürdőjét a partnereiddel. A Petit Retreat híres a párok számára nyújtott masszázs szolgáltatásairól. Élvezze az egymás melletti párokat masszázsokat egy 1920-as évekbeli házban, és élvezze a pezsgőfürdőt és a privát kertet. Minden páros kezelések közé tartozik a bor, a friss gyümölcs és a csokoládé. A Fiori Day Spa-ban Ön és szeretete élvezheti az európai gyógyfürdő élményét, amely magában foglal egy termálvizes ásványvizet. Csatlakozzon a Pár élménycsomaghoz a végső magánélethez és romantikahoz. A csomag tartalmaz egy arcmasszát, egy svéd masszázst és egy ebédet egy privát VIP lakosztályban.