Tanulni, hogyan gördeszka kezdő gyerekeknek

A kerékpár és a gördeszka gyakran gyerekek első kerekek. Több mint egy eszköz arra, hogy helyre jussanak, a gördeszkázás egyensúlyt, lábszárat és állóképességet igényel. A gördeszkáshoz megtanult gyerekeknek időt kell szánniuk a megfelelő biztonsági felszerelés használata során. A gördeszkázás egy egészséges, szabadtéri életstílust támogat, de veszélyes sport lehet, és óvatosan kell megközelíteni.

Tegye fel a cipőjét és biztonságosan köti össze őket, ha csipkük van. A lapos talpú cipő egyenletes felületet hoz létre, hogy beültesse a lábát a fedélzetre. A cipőnek kényelmesnek kell lennie, és nem szabad elcsúszni mozgás közben, séta vagy ugrás közben.

Biztosítsa a sisakját. A sisakpántok háromszöget hoznak létre a füleden, az álla alatt. A megfelelő felszerelésű sisak a fejeden ül, anélkül, hogy elmozdulna az alapvető mozgásokkal. Meg kell tudnia illeszteni az ujját az áll és a heveder között.

Tegye a könyökét és a térdvédőjét. Mozogjatok anélkül, hogy a gördeszkán lennél, hogy megszokhassátok a sebességváltó csökkent mozgékonyságát.

Helyezze a gördeszkát a fűre a kerekekkel a talajon. Ez csökkenti a tábla mozgását. Lépjünk, álljunk és ugorjunk a táblán, hogy megszokhassuk a platformot.

Gyakorolj egyensúlyt a táblán a domináns lábaddal hátul és az elülső lábad elültetésével. Hajlítsa a térdét vállával előrefelé. A láb, amelyet rúgsz egy labdával, az a domináns lábad.

Sima felületre mozduljon, és helyezze a táblát a földre, ügyelve arra, hogy ne gördüljön.

Álljon a fedélzeten, ahogy gyakorolták. Hajlítsa a térdét, és egyensúlyt alakítson ki, mint egy állandó kerékpáron.

Húzza előre magadat a hátsó lábával, miközben egyensúlyozza az elülső lábát. El kell végeznie a kiegyensúlyozást, és először kellemetlenül érzi magát.

Nyomja előre, amíg elegendő lendületet nem hagy a gördüléshez. Húzza vissza a háttámláját a fedélzetre, miközben tekercsel, térdkanyarával és karjaival segítve egyensúlyát.

Állj le a háttal a földre.